Meniu
Wrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpeg
Wrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegBMW X3 Folie stopuri 70% diferente before&afterWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegWrap Detailing Bistrita Polish Folie de protectie PPF Polish Faruri.jpegBMW X3 Folie stopuri 70%BMW X3 Folie stopuri 70% diferente before&afterBMW X3 Folie stopuri 70% full

Folie de protectie faruri PPF

400.00 RON

Folie protectie caroserie, faruri si stopuri

Dimensiune Far

50-60cm
60-70cm
70-80cm

Polish

Cu polish
Fara Polish

Descriere

Ești pe cale să achiziționezi un vehicul nou și vrei să nu se schimbe niciodată. Vrei să arate ca în ziua în care o cumperi. Pentru ca acest lucru să se întâmple, mașina dvs. va trebui să aibă o anumită protecție, ceva care să o protejeze de forțele naturii care decimează aspectul vehiculului, iar pentru asta aveți nevoie de folia de protecție caroserie ( PPF ).

Datorită rezistența ridicată la impact a foliiei, aplicarea sa vă va proteja vopseaua de zgârieturi cauzate de roci și resturi rutiere. Folia de uretan este rezistentă la coroziune și contaminanți acide, ceea ce înseamnă că creează o linie de apărare împotriva petelor și gravurilor chimice cauzate de excremente de păsări, stropi de insecte sau depozite minerale și ploi acide.
Nu se oxidează cu expunerea la soare și vă va proteja vopseaua de decolorarea provocată de razele UV. Stratul superior al unui film de calitate este format din polimeri elastomeri care revin la forma lor naturală după ce au fost întinși sau desfigurați, oferind foliei o proprietate „auto-vindecătoare”. Asta înseamnă că atunci când zgârieturile ușoare sunt aplicate în folie, absoarbe daunele și revine la textura și proprietățile pe care le avea înainte de incident.

Tot ce trebuie să spunem, aplicarea unei folii clare de protecție este un lucru pe care îl puteți face astăzi pentru a vă ajuta să mențineți aspectul și calitatea vopselei auto pentru anii următori.

 

Facebook: https://facebook.com/wrapdetailing

Instagram: https://instagram.com/wrapdetailing_bistrita

Youtube:    https://youtube.com/channel/UC9UYn5aRR64S5ZSrNwQ1BtQ

Articole relevante

Similare:

Polish Faruri
Polish Faruri

Polish faruri de cea mai înaltă calitate

Review-uri:

Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota